• 20 jun 2019

  Wetboek_van_werk_concept_design_june_2019_page_01

  Wetboek van Werk

  De afgelopen maanden ontwierp een VAAN-VvA expertgroep het Concept design Wetboek van Werk 2025 (hierna: het Wetboek van Werk). Hieraan besteden de Staatscourant en het FD deze en volgende week aandacht. Op 7 juni jl. stond hierover in het FD al ... lees verder »

 • 28 mei 2019

  Vkyviirhf5kc

  WAB aangenomen door Eerste Kamer

  De Eerste Kamer heeft vanmiddag het wetsvoorstel Arbeidsmarkt in balans aangenomen. De fracties van SGP, ChristenUnie, Fractie-Duthler, VVD, CDA, OSF en D66 stemden voor, de fracties van PvdA, GroenLinks, PvdD, 50PLUS, SP en PVV stemden tegen. ... lees verder »

 • 09 apr 2019

  Op

  Onder Professoren 2019 - Nog enkele plaatsen vrij op 3 oktober a.s.

  Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor Onder Professoren op donderdag 3 oktober a.s. Als u belangstelling heeft, stuur dan een berichtje aan secretariaat@vaan-arbeidsrecht.nl. lees verder »

 • 14 mar 2019

  Vaan_wab

  VAAN uitgave Wet arbeidsmarkt in balans

  In de AR Updates van afgelopen week hebt u kunnen lezen dat de Commissie SZW van de Eerste Kamer zich op 12 maart jl. door deskundigen liet voorlichten over de WAB. Ondanks de kritiek van deze deskundigen wordt er alles aan gedaan de WAB er nog d... lees verder »

 • 06 feb 2019

  Tweede_kamer

  Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) zonder proeftijd XL naar de Eerste Kamer

  Gistermiddag is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) met een kleine meerderheid (81 stemmen) door de Tweede Kamer aangenomen. De mogelijkheid om een proeftijd van 5 maanden op te nemen in arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd (ook wel ‘proeft... lees verder »

 • 14 jan 2019

  Wab

  Aanbiedingsbrief nota's WAB

  Minister Koolmees (SZW) zendt de Tweede Kamer de nota naar aanleiding van het verslag inzake het wetsvoorstel WAB, alsmede een nota van wijziging. Klik hier voor de aanbiedingsbrief. lees verder »

 • 27 nov 2018

  Wab

  Rondetafelgesprek over het wetsvoorstel Wet Arbeidsmarkt in balans

  Op maandag 3 december a.s. houdt de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de Tweede Kamer een rondetafelgesprek over het wetsvoorstel Wet Arbeidsmarkt in balans (Wab). Zoals u weet heeft op verzoek van het Ministerie van SZW d... lees verder »

 • 16 okt 2018

  Nac-logo-rgb

  Nationaal Arbeidsrecht Congres 2018

  Ook dit jaar organiseren de Universiteiten van Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Nijmegen en VAAN het Nationaal Arbeidsrecht Congres. Het congres zal plaatsvinden op vrijdag 2 en zaterdag 3 november a.s. in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan ... lees verder »

 • 24 sep 2018

  Unknown

  Keurmerk Specialisatieverenigingen

  Het doet ons genoegen mede te kunnen delen dat de Nederlandse orde van Advocaten heeft besloten om de aan de Vereniging Arbeidsrechten Advocaten Nederland verleende licentie voor het gebruik van het Keurmerk Specialisatieverenigingen met 2 jaar t... lees verder »

 • 04 sep 2018

  10_jaar_vaan_roze

  Terugblik VAAN Lustrumcongres

  Nu het VAAN bestuur weer geheel uitgerust is teruggekeerd van vakantie hebben we de evaluatie van het VAAN Lustrumcongres besproken, dat door de deelnemers weer hoog werd beoordeeld. Als u ook nog even wilt nagenieten verwijzen wij u graag naar d... lees verder »