10 dec 2012

Last call

Vlak voor het weekend bereikte ons het bericht dat Prof. A. (Alexander) H.G. Rinnooy Kan door overmacht verhinderd is tijdens het Lustrumcongres te spreken. Gelukkig zijn wij erin geslaagd om Ir. W. (Wiebe) Draijer, de nieuwe voorzitter van de SER, op deze korte termijn bereid te vinden zijn plaats in te nemen. De heer Draijer zijn we hiervoor zeer erkentelijk. Het aangepaste programma treft u hier aan.

Regelmatig worden vragen gesteld over het avondprogramma. Het avondprogramma bestaat achtereenvolgens uit een borrel, diner en feest. De borrel en het diner zullen onder andere muzikaal worden omlijst door de Utrechtse studentenzigeunerband Tzigane. Tijdens het feest zal de band Session spelen. Deze zal rond 22.00 uur worden onderbroken door een optreden van de VAAN Labour Band. Dit is een gelegenheidsformatie. ’s Middags spreekt Ruben Houweling onder het motto Huidige Nederlands ontslagrecht: daar zit muziek in!  ’s Avonds zal hij als gitarist van de band extra voeding geven aan dit muzikale motto. ’s Middags verdedigt Ronald Beltzer zijn stelling Het ontslagrecht – valse noten vragen om een nieuwe etude. ’s Avonds zal Beltzer aan deze stelling als zanger van de band verdere invulling geven. Ruben Houweling en Ronald Beltzer zullen worden begeleid door Cees Loonstra (bas), Agnes Loonstra (zang en keyboards) en Max Keulaerds (drums).

Voor degenen die zich nog niet voor het Lustrumcongres hebben opgegeven: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. U dient zich dan wel vrijwel direct na lezing van dit bericht voor het congres op te geven via deze link. 

Ten slotte verzoeken wij u dringend om donderdag a.s. op tijd aanwezig te zijn. Het programma start stipt om 13.30 uur. Na dit tijdstip zullen wij u helaas niet meer tot de zaal kunnen toelaten.

Met vriendelijke groet,

Max Keulaerds, Voorzitter