Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

In mei 2005 is door de regionale verenigingen gezamenlijk een landelijke vereniging opgericht, de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). VAAN is een hoogwaardige specialisatievereniging. Tot het lidmaatschap worden uitsluitend ervaren arbeidsrecht advocaten toegelaten die onder andere een, daartoe door VAAN erkende, specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol hebben voltooid en aantoonbaar jaarlijks opleidingen volgen. VAAN organiseert voor haar leden opleidingen, congressen en bijeenkomsten, waarbij onder andere actuele thema’s aan de orde komen.

VAAN is bedoeld als kwaliteitskeurmerk, als collegiaal overlegorgaan, maar ook als extern advies- en overlegorgaan voor bijvoorbeeld de politiek, de rechterlijke macht en de Nederlandse Orde van Advocaten.

 

Nieuwsberichten

 • VAAN webinar WARbeidsrecht - terugkijken

  05 mei 2022
  Afgelopen dinsdag, 3 mei, heeft Ruben Houweling voor VAAN een zeer actuele en interessante lunch webinar verzorgd over arbeidsrecht in oorlogstijd, oftewel over WARbeidsrecht. Een impressie treft u onderstaand aan. De bijdragen van alle betrok... lees verder »
 • VAAN webinar WARbeidsrecht

  03 mei 2022
    Vandaag heeft Ruben Houweling voor VAAN een zeer actuele en interessante lunch webinar verzorgd over arbeidsrecht in oorlogstijd, oftewel over WARbeidsrecht. Een impressie treft u onderstaand aan. De bijdragen van alle betrokkenen bij dez... lees verder »
 • VAAN webinar "WARbeidsrecht" | 3 mei 2022

  20 apr 2022
  Rusland is op 24 februari jl. Oekraïne binnengevallen. Sindsdien zijn steden verwoest, zijn tienduizenden mensen gedood en miljoenen op de vlucht. Het leed is niet te overzien. Overal ter wereld zijn initiatieven ontplooid om de mensen in Oekraïn... lees verder »

Meer weten?

Actueel

Nieuwsarchief