Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

In mei 2005 is door de regionale verenigingen gezamenlijk een landelijke vereniging opgericht, de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). VAAN is een hoogwaardige specialisatievereniging. Tot het lidmaatschap worden uitsluitend ervaren arbeidsrecht advocaten toegelaten die onder andere een, daartoe door VAAN erkende, specialisatieopleiding arbeidsrecht succesvol hebben voltooid en aantoonbaar jaarlijks opleidingen volgen. VAAN organiseert voor haar leden opleidingen, congressen en bijeenkomsten, waarbij onder andere actuele thema’s aan de orde komen.

VAAN is bedoeld als kwaliteitskeurmerk, als collegiaal overlegorgaan, maar ook als extern advies- en overlegorgaan voor bijvoorbeeld de politiek, de rechterlijke macht en de Nederlandse Orde van Advocaten.

 

Nieuwsberichten

 • Schrijf je nu in voor LabourLaw United op 11 februari a.s.

  19 jan 2021
  Op donderdag 11 februari 2021 organiseren VAAN, VJAA, VvA en Levenbach het online congres: 'LabourLaw United: (Wetboek van) Werk na de crisis?'. LabourLaw United staat voor een belangrijk deel in het teken van het co-creëren van het Wetboek van W... lees verder »
 • VAAN Onder Professoren webinars

  25 nov 2020
  Door de huidige coronamaatregelen hebben de geplande VAAN Onder Professoren niet kunnen doorgaan. Daarvoor in de plaats kunnen wij u wel de VAAN Onder Professoren webinars aanbieden, die worden uitgezonden in week 50. Inhoud Onder Professoren ... lees verder »
 • Verlenging Keurmerk Specialisatieverenigingen

  09 sep 2020
  Tot ons genoegen hebben we vandaag van de NOvA vernomen dat de algemene raad heeft besloten om de aan de VAAN verleende licentie voor gebruik van het Keurmerk Specialisatieverenigingen te verlengen met 2 jaar, te weten tot 27 september 2022. Aan ... lees verder »

Meer weten?

Actueel

Nieuwsarchief